/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F272dd2e695b91da78f7e143728ba9eb9.jpg)
Найдивніший додаток до кави: що додати, щоб покращити її смак
Однак є набагато більше варіантів. Про один з найбільш неочікуваних розповість 24 Канал з посиланням на Univercity Hospitals.
Що додати до кави?
Новим трендом стає додавання до кави протеїнового порошку або протеїнового коктейлю. Їх потрібно зовсім трохи. І це більше впливає на властивості напою, ніж на його смак. Таким чином з кави можна отримати білки, якщо ви не добираєте їх.
Кава з протеїном – новий тренд у світі здорового харчування і схуднення, однак фахівці застерігають – "білкова" кава не може замінити повноцінний сніданок. Тобто випити чашку кави з дрібкою протеїнового порошку – не альтернатива вранці.
![]()
Кава з протеїном – не заміна прийому їжу / Фото Pexels
Як відзначає видання BBC – протеїнова кава є так званим трендом на "функціональну каву", тобто напою, з якого можна отримати не тільки кофеїн, але й поживні речовини.
Що ще можна додати до кави?
Якщо додавання молока або вершків здається вже надто банальним, то є багато інших варіантів.
Щоб зробити каву солодшою без додавання цукру – варто додати в напій ванільний екстракт або стевію. Калорійність напою не зміниться, а смак – навпаки.
Якщо ж ви хочете прибрати гіркий смак кави – можна додати дрібку солі у напій.

