Їжа
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2Ff8f2ef7e49b0e170980a97ad384c5693.jpg)
Нове шкільне меню: вперше зі спеціями та безглютеновими стравами, без сосисок і ковбаси
Міністерство охорони здоров’я презентувало й оприлюднило нове меню, рекомендоване для шкіл і дитячих закладів оздоровлення й відпочинку. Меню розробляли за участі шеф-кухаря Євгена Клопотенка та команди CultFood, технологів і дієтологів. У 2019 році Клопотенко підготував рецептурний збірник для шкіл...
Хмарочос
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F437d6fd12682430e77117777560fbfae.jpg)
Гремолата: простий рецепт зеленого салату з сонячної Італії
Elle
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F258%2F96484ac60f865f8a7e2940cdf42fd67b.jpg)
Що приготувати на Великдень: ароматне курча, сирна паска та домашній квас. Страви, що вийдуть у всіх
MC Today
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F358ade42e3587582af2e6408ff6b3615.jpg)
Пісний перекус: паста з насіння гарбуза
Elle
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F4d3dd88f23b8d534f6a062612d5c9a65.jpg)
Пісне меню: готуємо смачне печиво
Elle
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F16a4c03779d89f45616b386e0029d6e8.jpg)
Пісне меню: готуємо фруктову галету
Elle
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F3865af41755f407cfc9b01432ca8b522.jpg)
Десерт до посту: готуємо шоколадний брауні
Elle