/https%3A%2F%2Fnarodna-pravda.ua%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F02%2F6085cef6cddb402b-055404-Q3GJBppi.jpg)
Кому і чому ні в якому разі не можна їсти м’ясо
У Північно-Західному університеті США вчені довели смертельну небезпеку вживання в їжу м’яса.
Про це повідомляє Eurek.
Loading...
Вчені провели дослідження, зібравши і проаналізувавши дані 29 682 осіб.
В опитуванні взяли участь респонденти, середній вік яких становив 53,7 року.
При цьому, 44,4% були чоловіки.
За даними дослідження, вживання двох порцій червоного м’яса (м’яса або птиці, але не риби) в тиждень було пов’язане з підвищенням ризику серцево-судинних захворювань на 3-7%, і з підвищенням ризику смерті на 3%.
«Це не дуже велика різниця, але варто таки спробувати зменшення споживання червоного м’яса і м’ясних делікатесів», – каже доцент кафедри профілактичної медицини в Північно-Західному університеті при Медичній школі імені Файнберга Норрина Аллен.
«Споживання червоного м’яса також пов’язане з іншими проблемами зі здоров’ям, такими як рак», додала вона.
Вчені також зазначили, що м’ясо підвищує ризик розвитку смертельно небезпечних хвороб і порушення серцево-судинної системи.
Вони закликають відмовитися від готових м’ясних продуктів, ковбасних виробів та смаженої курки.
Чому не можна їсти м’ясо курки: медики пояснили смертельну небезпеку.

