Кому і чому ні в якому разі не можна їсти м’ясо
Кому і чому ні в якому разі не можна їсти м’ясо

Кому і чому ні в якому разі не можна їсти м’ясо

У Північно-Західному університеті США вчені довели смертельну небезпеку вживання в їжу м’яса.

Про це повідомляє Eurek.

Loading...

Вчені провели дослідження, зібравши і проаналізувавши дані 29 682 осіб.

В опитуванні взяли участь респонденти, середній вік яких становив 53,7 року.

При цьому, 44,4% були чоловіки.

За даними дослідження, вживання двох порцій червоного м’яса (м’яса або птиці, але не риби) в тиждень було пов’язане з підвищенням ризику серцево-судинних захворювань на 3-7%, і з підвищенням ризику смерті на 3%.

«Це не дуже велика різниця, але варто таки спробувати зменшення споживання червоного м’яса і м’ясних делікатесів», – каже доцент кафедри профілактичної медицини в Північно-Західному університеті при Медичній школі імені Файнберга Норрина Аллен.

«Споживання червоного м’яса також пов’язане з іншими проблемами зі здоров’ям, такими як рак», додала вона.

Вчені також зазначили, що м’ясо підвищує ризик розвитку смертельно небезпечних хвороб і порушення серцево-судинної системи.

Вони закликають відмовитися від готових м’ясних продуктів, ковбасних виробів та смаженої курки.

Чому не можна їсти м’ясо курки: медики пояснили смертельну небезпеку.

Теги по теме
Здоровье Народная Правда
Источник материала
loader
loader