В Україні з’явиться нове міністерство: чим воно буде займатися
В Україні з’явиться нове міністерство: чим воно буде займатися

В Україні з’явиться нове міністерство: чим воно буде займатися

У Кабінеті міністрів прийняли рішення створити Міністерство з питань окупованих територій.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це на нараді в Офісі президента повідомив прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

Loading...

За словами прем’єра, створення нового відомства дасть можливість більш ефективно працювати над питаннями роботи з людьми, які залишилися на окупованих територіях або з переміщеними особами.

«Це дасть нам можливість набагато ефективніше працювати над питаннями реінтеграції Донбасу і питаннями роботи з людьми, які залишилися на окупованих територіях або переїхали на підконтрольну територію і тимчасово переміщеними особами», — заявив Гончарук.

Зі свого боку, міністр культури, молоді і спорту України Володимир Бородянський зазначив, що триває робота над запуском українського телеканалу, який буде транслюватися на окуповані території.

Як повідомлялося раніше, на цій же нараді Олексій Гончарук заявив главі держави, що уряд прийняв рішення впорядкувати виплати зарплат керівникам міністерств – зарплата міністра, заступника міністра, інших високопосадовців буде прив’язана до середньої зарплати по країні.

Як повідомлялося раніше, президент Володимир Зеленський має намір «зачистити» Кабінет міністрів — в Офісі президента вже розпочалися співбесіди з кандидатами на посади міністрів і віце-прем’єрів, які повинні увійти в уряд.

Теги за темою
Народна Правда
Джерело матеріала
loader
loader