Суд зобов’язав СБУ розпочати розслідування щодо можливої держзради Єрмака і Кучми
Суд зобов’язав СБУ розпочати розслідування щодо можливої держзради Єрмака і Кучми

Суд зобов’язав СБУ розпочати розслідування щодо можливої держзради Єрмака і Кучми

Шевченківський районний суд Києва зобов’язав Службу безпеки України відкрити кримінальне провадження за фактом можливої державної зради голови Офісу президента Андрія Єрмака та представника президента в Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат від "Європейської солідарності" Володимир В’ятрович та оприлюднив фото рішення суду.

"Маленька перемога. Суд задовольнив мою скаргу щодо бездіяльності СБУ і зобов’язав Службу не пізніше як за 24 години внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості, викладені у моєму звернені і розпочати розслідування можливої державної зради Єрмаком та Кучмою", - написав він.

Також В’ятрович анонсував рішення щодо бездіяльності ДБР.

"СБУ - готово, ДБР - приготуватися у понеділок", - зазначив нардеп.

Маленька перемога. Суд задовільнив мою скаргу щодо бездіяльності СБУ і зобов’язав Службу не пізніше як за 24 години...

Опубликовано Volodymyr Viatrovych Четверг, 23 апреля 2020 г.

Нагадаємо, 13 березня Андрій Єрмак розповів про результати переговорів Тристоронньої контактної групи в Мінську у березні. А видання "Дзеркало тижня" оприлюднило документи, які підписали учасники ТКГ, один із яких був про створення Консультативної ради, куди увійдуть по 10 представників від України та ОРДЛО, а Росія, Німеччина, Франція та ОБСЄ будуть там лише спостерігачами.

Таке рішення чимало нардепів розкритикували. Зокрема, лише від "Слуги народу" понад пів сотні депутатів підписалися під відкритим зверненням до влади, зокрема президента України Володимира Зеленського щодо заяв та дій високопосадовців щодо Криму та Донбасу, а також переговорів із Росією.

Джерело матеріала
loader
loader