Хочете читати новини в іншому форматі?.
Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА.
Підписатись можна ТУТ.
Досвідчені шеф-кухарі відкрили секрет, як правильно варити макарони – вони не рекомендують зливати воду після варіння макаронів.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомляє Хайзер.
Справа в тому, що раніше якість макаронів була невисокою, оскільки їх виготовляли з найгірших сортів пшениці.
З того часу і вважалося, що після їх варіння обов’язково зливати воду, а потім ще й полоскати холодною водою, щоб макарони не злипалися.
Однак на даний момент навіть за невеликі гроші можна придбати різноманітні макаронні вироби відмінної якості і в додатковому ополіскування вони не потребують.
Loading...
Як виявилося, в італійських ресторанах давно вже не зливають воду після приготування пасти.
Все тому, що там впевнені, що вода, в якій варилися макарони, досить цінна.
За їх словами, вода збагачується крохмалем і поживними речовинами в процесі варіння і може служити прекрасним натуральним загущувачем для томатного і інших соусів.
Кухарі називають між собою цю воду «рідким золотом», адже саме з її допомогою просту страву можна зробити вишуканою.
У зв’язку з цим, сучасним господиням рекомендується перелити воду після варіння макаронів в маленьку каструльку і додати туди томатний соус, а також свіжу зелень і часник до смаку.
Все це довести до кипіння і отриманим соусом можна вже заправляти самі макарони.
За смаком паста вийде не гірше, ніж в італійському ресторані.
Популярні новини зараз.
У Черкаси ввели військову техніку: всі подробиці.
Путін не закрив проект “Новоросія”: дипломат назвав регіони України під загрозою.
Грозові дощі з градом: прогноз погоди на тиждень.
До слова, якщо під час варіння макарони склеїлися, тоді краще їх не їсти.
Такі макарони швидко перетравлюються в організмі, в них багато крохмалю – простіше кажучи, складного цукру.