Як правильно варити макарони: експерт вказав на важливий нюанс
Як правильно варити макарони: експерт вказав на важливий нюанс

Як правильно варити макарони: експерт вказав на важливий нюанс

Хочете читати новини в іншому форматі?.

Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА.

Підписатись можна ТУТ.

Досвідчені шеф-кухарі відкрили секрет, як правильно варити макарони – вони не рекомендують зливати воду після варіння макаронів.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомляє Хайзер.

Справа в тому, що раніше якість макаронів була невисокою, оскільки їх виготовляли з найгірших сортів пшениці.

З того часу і вважалося, що після їх варіння обов’язково зливати воду, а потім ще й полоскати холодною водою, щоб макарони не злипалися.

Однак на даний момент навіть за невеликі гроші можна придбати різноманітні макаронні вироби відмінної якості і в додатковому ополіскування вони не потребують.

Loading...

Як виявилося, в італійських ресторанах давно вже не зливають воду після приготування пасти.

Все тому, що там впевнені, що вода, в якій варилися макарони, досить цінна.

За їх словами, вода збагачується крохмалем і поживними речовинами в процесі варіння і може служити прекрасним натуральним загущувачем для томатного і інших соусів.

Кухарі називають між собою цю воду «рідким золотом», адже саме з її допомогою просту страву можна зробити вишуканою.

У зв’язку з цим, сучасним господиням рекомендується перелити воду після варіння макаронів в маленьку каструльку і додати туди томатний соус, а також свіжу зелень і часник до смаку.

Все це довести до кипіння і отриманим соусом можна вже заправляти самі макарони.

За смаком паста вийде не гірше, ніж в італійському ресторані.

Популярні новини зараз.

У Черкаси ввели військову техніку: всі подробиці.

Путін не закрив проект “Новоросія”: дипломат назвав регіони України під загрозою.

Грозові дощі з градом: прогноз погоди на тиждень.

До слова, якщо під час варіння макарони склеїлися, тоді краще їх не їсти.

Такі макарони швидко перетравлюються в організмі, в них багато крохмалю – простіше кажучи, складного цукру.

Теги по теме
Здоровье Народная Правда
Источник материала
loader
loader