Психолог назвав дві якості, за які чоловіки люблять жінок
Психолог назвав дві якості, за які чоловіки люблять жінок

Психолог назвав дві якості, за які чоловіки люблять жінок

Для більшості чоловіків певні риси характеру жінки за важливістю перевершують зовнішню красу. Перш за все, експерти вважають, що чоловіки цінують у коханій її підтримку та турботу.

"У випадку закоханості чоловік дивиться на сідниці жінки, а в коли кохає – в очі. В ідеалі має бути і те, і інше", – пише психолог Олександр Шахов у своєму інстаграмі. Тому він назвав якості, за які чоловіки люблять своїх обраниць.

Ласкавість і турбота

Чоловікові дуже важливо, щоб його друга половинка була ласкавою, турботливою і терплячою. Адже ще з дитинства вони звикають до материнського тепла, тому в шлюбі хочуть це відчуття зберегти.

"Ласкавість – це риса характеру, і розвивається вона як і звичка: спочатку складно дається, потім вже не помічаєш, як це стає твоєю другою натурою", – наголошує психолог.

Кохання до жінки
Чоловіки кохають жінок, які про них турбуються / Фото Ukr.media

Шахов вважає ласкавість особливим стан гармонії, спокою. "Ласкавим жінкам підкоряються найгрубіші бешкетники. Такі жінки зупиняли війни своїм м'яким докірливим поглядом. Чоловіки і віддадуть все, аби мати поруч ласкаву дружину", – додає він.

Розуміння

Психолог запевняє, що всі люди люблять тих, хто їх розуміє, адже це створює емоційну близькість. Шахов вважає, що жінкам потрібно щиро цікавитися партнером і тоді він її любитиме.

"Людина відчуває зростаючу симпатію до того, хто хоче її ближче дізнатися, щиро цікавиться її емоціями, думками. У якийсь момент симпатія переростає в глибше почуття – кохання", – вважає експерт.

Що потрібно, щоб розуміти чоловіка? Перш за все, потрібно розуміти психологію чоловіка та по-справжньому цікавитися тим, що діється в душі іншої людини. Критерій, як добре ви розумієте свого партнера, простий – ваші відносини є відкритими і довірливими.

Теги за темою
Новини України Психологія Сімʼя Марія Бондар
Джерело матеріала
loader
loader