"Мінеру" мосту Метро у Києві повідомили про підозру
"Мінеру" мосту Метро у Києві повідомили про підозру

"Мінеру" мосту Метро у Києві повідомили про підозру

У Києві правоохоронці повідомили про підозру чоловіку, який повідомив про мінування мосту Метро. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Чоловіка, який заявив, що хоче підірвати міст, підозрюють у завідомо неправдивому повідомленні про загрозу безпеці громадян, підготовку вибуху, яке спричинило тяжкі наслідки.

"Зі слів затриманого, вказані дії він вчинив з метою привернення уваги до проблем в його житті. Зброї чи вибухівки у нього не виявили", - йдеться у повідомленні.

1 червня невідомий чоловік заявив про замінування мосту метро в Києві, через що були внесені зміни в роботу метрополітену і перекритий міст.

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в коментарі телеканалу "112 Україна" повідомив, що на місці знаходиться керівник поліції Андрій Крищенко, який особисто вів переговори з чоловіком. 

Як повідомляє "Бабель", правоохоронці отримали дзвінок про замінування в 14:27. Вони вже встановили, кому належить номер. Чоловік ображав оператора і матюкався.

З цього номера і раніше надходили дзвінки про мінування. Однак громадянин, чий номер ідентифікували правоохоронці, повідомив, що його телефон вкрали пару місяців тому. Кому він належить зараз - невідомо.

Також видання зазначає, що, за словами джерел, мінер вимагав зустріч з міністром МВС Арсеном Аваковим.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader