"Ощадбанк" розширив перелік клієнтів, які можуть отримати пільгову іпотеку
"Ощадбанк" розширив перелік клієнтів, які можуть отримати пільгову іпотеку

"Ощадбанк" розширив перелік клієнтів, які можуть отримати пільгову іпотеку

Державний "Ощадбанк" розширив перелік клієнтів, які можуть отримати кредит на житло під 9,99% річних. Відтепер пільговими пропозиціями можуть скористатися державні службовці, співробітники Нацполіції та ДСНС.

З метою підтримки працівників державного сектора економіки "Ощадбанк" розширив перелік клієнтів, які можуть отримати кредит на житло під 9,99% у рамках програми "Звісно, 9,99", повідомляє пресслужба "Ощадбанку".

Скористатись програмою відтепер можуть

  • державні службовці;
  • співробітники Національної поліції України;
  • працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Крім цього, для всіх клієнтів знизили процентну ставку на 2% за стандартними іпотечними програмами. Залежно від початкового внеску ставки стартують від 13,49%.

Що відомо про програму "Звісно, 9,99"

  • "Ощадбанк" запустив її у квітні 2020 року.
  • Досі пільговий кредит могли отримати працівники медичної сфери.

Іпотека в Україні: основне

  • Українська іпотека – одна з найдорожчих у світі.
  • Наприкінці травня 2020 року президент Володимир Зеленський заявив, що сприятиме зниженню відсоткової ставки за кредитом на житло до 10%.
  • З 1 липня у "Приватбанку" почала діяти програма "Доступне житло під 10%". Клієнти банку можуть взяти іпотечний кредит під 9,99%.

Що таке іпотека?

Це застава землі чи іншого нерухомого майна, яке при цьому залишається у власності заставодавця. Іпотечний – кредит, отриманий під заставу нерухомого майна.

Простіше кажучи: людина позичає гроші у банку, щоб купити, наприклад, квартиру, і при цьому ця ж квартира буде в заставі. Якщо кредит сплачено, квартира перейде у повноцінну власність людини, якщо ж ні – банк може її забрати.
Теги за темою
Новини України поліція ДСНС Банк Наталія Пристанська
Джерело матеріала
loader
loader