Зеленському доповіли про дотримання режиму припинення вогню на Донбасі
Зеленському доповіли про дотримання режиму припинення вогню на Донбасі

Зеленському доповіли про дотримання режиму припинення вогню на Донбасі

КИЇВ. 29 липня. УНН. З моменту початку режиму припинення вогню на Донбасі, серед українських військовослужбовців втрат і поранених не було. Про це доповів головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського, в якій взяли участь представники уряду та правоохоронних органів, передає пресслужба ОПУ, інформує УНН.

Як зазначає пресслужба ОПУ, головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак повідомив, що у зоні проведення Операції об’єднаних сил ситуація стабільно контрольована, хворих на COVID-19 немає.

"Руслан Хомчак зазначив, що режим припинення вогню (на Донбасі - ред.) виконується з обох сторін, поодинокі випадки його порушення не мають системного характеру. Від початку дії режиму повного та всеосяжного припинення вогню не було жодного пораненого та загиблого", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше в УНН, у перший день всеосяжного припинення вогню зафіксували 111 порушень - звіт ОБСЄ.

Нагадаємо, у Кремлі заявили, що Росія не може виступати гарантом дотримання перемир'я на Донбасі.

Як повідомлялося, 22 липня 2020 року відбулося чергове засідання тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) у форматі відеоконференції. Згідно з ухваленим рішенням, з 00:01 27 липня 2020 року мав дотримуватися режим повного і всеосяжного припинення вогню, який розпочався 27 липня опівночі. Того ж дня у ООС повідомили, що попри "режим тиші", бойовики здійснили два обстріли.

Теги за темою
Володимир Зеленський Донбас Бойовики
Джерело матеріала
loader
loader