Коломойський заперечив звинувачення Мін'юсту США у відмиванні коштів
Коломойський заперечив звинувачення Мін'юсту США у відмиванні коштів

Коломойський заперечив звинувачення Мін'юсту США у відмиванні коштів

Бізнесмен Ігор Коломойський відкидає звинувачення Міністерства юстиції США у відмивання грошей "ПриватБанку".

"Усі інвестиції у Сполучених Штатах Америки були зроблені з власних коштів, отриманих у 2007-2008 роках за угодою з компанією "Євраз", і з доходів інших бізнесів, що зберігалися у "ПриватБанку", - сказав Коломойський в коментарі LB.ua.

Він категорично заперечив також усі інші звинувачення Мін'юсту США.

Нагадаємо, 6 серпня у Мін'юсті США заявили, що, мовляв, підозрюють Коломойського в розкраданні мільярдів доларів з "ПриватБанку", а також ніби використання багатьох компаній для відмивання цих коштів у США та інших країнах.

Мін'юст США хоче конфіскувати два об'єкти комерційної нерухомості, які бізнесмен придбав нібито на вкрадені у "ПриватБанку" кошти. Ідеться про об'єкти нерухомості в Луїсвіллі (штат Кентуккі) і Далласі (штат Техас). Мін'юст США направив до суду дві цивільні скарги. Ринкова ціна цих двох об'єктів становить 70 млн доларів.

Відео Ігор Коломойський виграв суд у Валерії Гонтаревої

Ігор Коломойський виграв суд у Валерії Гонтаревої. Торік колишня очільниця Нацбанку звинуватила бізнесмена в підпалі свого будинку в Гореничах та поскаржилася на переслідування з його боку. Коломойський слова Гонтаревої назвав "наклепом" і звернувся до Шевченківського суду з позовом про захист честі та гідності.  

Ігор Коломойський виграв суд у Валерії Гонтаревої

 

Джерело матеріала
loader
loader