Науковці стверджують, що харчування може впливати на смертність від коронавірусу
Науковці стверджують, що харчування може впливати на смертність від коронавірусу

Науковці стверджують, що харчування може впливати на смертність від коронавірусу

Національні харчові традиції впливають на смертність від COVID-19 / фото УНІАН
Національні харчові традиції впливають на смертність від COVID-19 / фото УНІАН

Спираючись на дані Університету Джона Хопкінса дослідники з клініки берлінського Університету імені Гумбольдта з'ясували, що серед країн Європи найнижчий рівень летальності зафіксовано в Німеччині, Австрії, Чехії, Польщі, Словаччини та Фінляндії, пишуть "Известия".

Там значення не перевищує 4%. При цьому у Бельгії, Франції, Італії та Великобританії найвищі показники смертності - від 10%.

Науковці вважають, що деякі продукти, що вживаються людьми в цих країнах, можуть впливати на рівень смертності від COVID-19.

"Продукти з сильною антиоксидантною дією або активністю проти АСЕ2, такі, як сира або квашена капуста, в основному споживають в європейських країнах з низьким рівнем смертності, в Кореї і на Тайвані, і їх можна розглядати як групу з низьким рівнем смертності", - припустили автори дослідження.

Особливості харчування: новини на тему

  • У Китаї сліди COVID-19 виявили в замороженій їжі
  • У Києві показали, чим годують школярів під час карантину
  • Вчені визначили, чому пізня вечеря частіше призводить до зайвої ваги
  • Степанов розповів про нові правила харчування в навчальних закладах

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: УНІАН

Джерело матеріала
loader
loader