Ексочільник митниці Нефьодов йде на вибори в Київраду з "Голосом"
Ексочільник митниці Нефьодов йде на вибори в Київраду з "Голосом"

Ексочільник митниці Нефьодов йде на вибори в Київраду з "Голосом"

Колишній очільник Митної служби Максим Нефьодов очолить список партії "Голос" на виборах на Київраду.

Про це він розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

Нефьодов пояснив, навіщо йде на вибори. Каже, хоч і повернувся в бізнес, але вважає потрібним присвячувати частину життя громадській діяльності. "Вікно можливостей в уряді зараз закрилось - замість реформ в більшості сфер навіть не тупцювання на місці, а ерозія і відступ. Тому логічно спробувати щось змінити в місті, де я народився і живу", - каже ексчиновник.

Водночас він зазначив, що "Голос" - найближча до його економічних та етичних поглядів. 

Нефьодов вважає, що за шість років в публічному секторі довів, що прийшов працювати чесно і що навіть невеликою командою однодумців можна змінити багато.

#максіденавибори настав час вийти за межі зони комфорту - я йду під №1 на вибори в Київраду з командою Голос. Звісно,...

Опубліковано Max Nefyodov Вівторок, 15 вересня 2020 р.

Нагадаємо, Кабінет міністрів 24 квітня звільнив голову Митної служби Максима Нефьодова. "Нормальна людина – Макс (Нефьодов), нормальна! Але на митниці беруть хабарі. Нормальна людина, але їде контрабанда. І що ми маємо зробити? Він гарний, симпатичний, професійний – замало. Цього замало", - пояснював звільнення Зеленський. Експрем’єр-міністр Олексій Гончарук назвав це зачисткою антикорупціонерів в уряді.

Відео Уряд звільнив з посад головного митника Нефьодова та очільника податкової Верланова

Головні митник країни Максим Нефьодов та податківець Сергій Верланов офіційно безробітні. На вечірньому засіданні напередодні уряд звільнив їх разом із усіма заступниками.  При цьому Верланова і Нефьодова не запросили і навіть не пояснили причини звільнення. Про кадрові ігри – у сюжеті.  

Уряд звільнив з посад головного митника Нефьодова та очільника податкової Верланова
Джерело матеріала
loader
loader