Ніяких таємних угод з Російською Федерацією немає і не може бути — Єрмак
Ніяких таємних угод з Російською Федерацією немає і не може бути — Єрмак

Ніяких таємних угод з Російською Федерацією немає і не може бути — Єрмак

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак заявив про відсутність будь-яких таємних угод між Україною та представниками Російської Федерації.

Про це він сказав в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера", — пише "Сегодня".

"Знаєте, це вже з області конспірології. А конспірологія вона завжди дає такі ідеї про якісь таємні угоди. Можу вам сказати з повною відповідальністю, що ніяких таємних угод з Російською Федерацією немає і не може бути, по суті. Цього просто не може існувати в теорії", — зауважив він.

Раніше екс-керівник ОП Андрій Богдан в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону сказав, що, за його інформацією, існують домовленості представників української влади з російськими посадовими особами щодо статусу Криму, авіасполучення з РФ, обміну полоненими та низка інших домовленостей.

10 вересня Державної бюро розслідувань викликало Богдана на допит як свідка.

Потім в ГБР відзвітували про допит Богдана.

Відео Богдан у ДБР: колишнього очільника Офісу Президента викликали на допит

Свідок у справі "вагнерівців". Андрій Богдан сьогодні ходив на допит в Державне бюро розслідувань. Викликали колишнього очільника Офісу Президента після останнього інтерв'ю у пресі. Де він критикував керівництво держави і заявив про домовленості між президентами України та Росії щодо Криму, обміну полоненими та поновлення авіасполучення. Богдан не розповідає, про що саме його питали слідчі. Виклик до ДБР вважає тиском на себе, але обіцяє ходити на допити й надалі.    

Богдан у ДБР: колишнього очільника Офісу Президента викликали на допит
Джерело матеріала
loader
loader