Дружину Медведчука Оксану Марченко внесли до бази сайту "Миротворець"
Дружину Медведчука Оксану Марченко внесли до бази сайту "Миротворець"

Дружину Медведчука Оксану Марченко внесли до бази сайту "Миротворець"

Дружину нардепа від "ОПЗЖ" та кума президента РФ Володимира Путіна Віктора МедведчукаОксану Марченко внесли в базу сайту "Миротворець".

Про це йдеться на сайті бази.

"Фінансування терористів і російських окупантів. Заперечення російської агресії. Участь в пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) проти України. Участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками", – йдеться в поясненні появи профілю Марченко на сайті.

Автори публікації також наголошують, що дружина Медведчука займається незаконною комерційною діяльністю в окупованому російськими загарбниками Криму, бере участь у контрабандних переміщеннях вантажів і товарів на окуповані території України, а також є противницею незалежності українського православ'я від РПЦ.

У профілі представлені численні свідчення причетності подружжя нардепа до діяльності ряду компаній, які займаються нерухомістю та будівництвом, фінансами, які працюють в сільському господарстві, які заготовляють ліс, проводять інженерні вишукування, працюють в медіа в Україні, Росії та окупованому Криму. 

Зазначимо, сайт "Миротворець" створений в 2014 році, позиціонує себе як інтернет-представництво Центру досліджень злочинів проти основ національної безпеки України, світу, безпеки громадян.

Нагадаємо:

  • Українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко потрапили до бази сайту "Миротворець". Спортсменів додали до бази після появи документального фільму монастиря РПЦ, в якому Ломаченко заявив про "єдиний народ". 
  • Після того, як на боксерів обрушилася критика, в Росії їм запропонували надати громадянство РФ. Пізніше в команді Усика прозвучала жорстка реакціящодо цієї пропозиції. 
Джерело матеріала
loader
loader