"Танці з зірками": імена учасників нового сезону
"Танці з зірками": імена учасників нового сезону

"Танці з зірками": імена учасників нового сезону

Поки що відомо про 5 знаменитостей, які цього року вийдуть на паркет.

Незабаром на телеканалі "1+1" розпочнеться новий, п'ятий, сезон шоу "Танці з зірками".

Творці шоу інтригують, що занурять глядача в атмосферу величного балу, а також здивують новими постановками та яскравими зірковими перевтіленнями. З кожним тижнем організатори розсекречують імена учасників проєкту. Поки що відомо про 5 знаменитостей, які цього року вийдуть на паркет.

Редакція сайту ТСН.ua підготувала добірку учасників "Танців з зірками", а також короткі відомості про них.

Джамала

© instagram.com/jamalajaaa
instagram.com/jamalajaaa

Популярна українська співачка Джамала, справжнє ім'я якої Сусана Джамаладінова, 2016 року представляла Україну на 61-му пісенному конкурсі "Євробачення" із піснею 1944, де посіла перше місце. Артистка – суддя Нацвідборів на "Євробачення", а також була наставницею у "Голосі країни" та "Голосі.Діти". За час кар'єри зірка записала понад 30 пісень та випустила понад 20 кліпів.

Про участь у "Танцях" зірка оголосила у традиційному #танціззіркамиchallenge. У відео співачка у яскравому костюмі станцювала запальні рухи вдома, в гримерці, в машині та перед сценою. Артистка передала виклик співаку Фаготу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamala (@jamalajaaa)

Олег Фагот Михайлюта

© instagram.com/tnmkongo
instagram.com/tnmkongo

Фагот – український музикант, продюсер та вокаліст гурту "ТНМК". Крім музичної діяльності, озвучував Джонні Деппа в українському дубляжі фільмів "Пірати Карибського моря: Скриня мерця" і "Пірати Карибського моря: На краю Світу". Також, свого часу артист займався музичним оформленням тележурналу "Каламбур".

Олег Михайлюта прийняв виклик Джамали та запостив відео свого танцю.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oleg My (@fahot)

Зі свого боку, Фагот передав челендж одразу п'ятьом відомим українським та закордонним артистам: Грегу Чапкісу, Максу Чмерковському, Франсіско Гомесу, Олександрі Заріцькій та MONATIK.

Олександра Заріцька

© instagram.com/kazka.band
instagram.com/kazka.band

Олександра Заріцька – солістка популярного гурту KAZKA. Виконавиця брала участь у шоу "Голос країни" та "Х-фактор". Її пісня "Плакала" стала хітом не лише в Україні, а й за її межами. 2018 року гурт KAZKA взяв участь в Нацвідборі "Євробачення-2018", але посів 15 місце.

Чи вдасться виконавиці підкорити головний паркет країни, дізнаємось незабаром.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAZKA (@kazka.band)

Олексій Суровцев

© пресслужба каналу
пресслужба каналу "1+1"

Прийняв виклик від Заріцької український актор, зірка серіалу "Слід" та триразовий чемпіон України зі стриптизу Олексій Суровцев.

Анастасія Оруджова

© instagram.com/orudjova_nastya
instagram.com/orudjova_nastya

Підтвердила свою участь у шоу "Танці з зірками" і Анастасія Оруджова – українська акторка та учасниця "Жіночого Кварталу". Гумористка також відома глядачам за проєктами "Ліга сміху" та "Ігри приколів".

У відео, яким зірка поділилася в Instagram, Анастасія танцює з коліжанками за "Жіночим Кварталом", а потім відправляє їх і підтверджує, що стане учасницею шоу.

Своєю чергою, Оруджова кинула виклик колезі за "Лігою сміху", учаснику команди "Стоянівка", Молдова Івану Люлєнову.

Зауважимо, у п'ятому сезоні головним хореографом проєкту стане Олена Шоптенко. А відома хореографиня та режисер-постановник Олена Коляденко виступить у ролі креативного продюсера головного розважального шоу. Також відомо ім'я нового судді. Ним стане чемпіон світу з латинських танців Макс Чмерковський.

Джерело матеріала
loader
loader