МакSим виписали з лікарні після майже двох місяців коми
МакSим виписали з лікарні після майже двох місяців коми

МакSим виписали з лікарні після майже двох місяців коми

Реабілітацію артистка проходитиме вдома.

Співачку МакSим, яка майже декілька місяців пробула у комі, виписують з лікарні.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, перебувати у клініці для артистки більше немає необхідності, тож реабілітацію вона зможе продовжити вдома. Інформацію про виписку підтвердила й директорка МакSим Маргарита Соколова. За її словами, співачка сама попросила відпустити її:

"Вона вже прямує додому, сама прийняла таке рішення: дуже хоче обійняти дітей. Боялася, що вже не зможе цього зробити", - зазначила Соколова.

Нагадаємо, що у червні МакSим госпіталізували з пневмонією та ураженням легень у 40 відсотків. Співачка здала тест на коронавірус, результат якого був негативним. За декілька днів виконавиці стало гірше і вона потрапила до однієї з московських клінік, де і діагностували пневмонію. Оскільки артистці було важко дихати, лікарі були змушені ввести її у штучну кому та підключити до апарату ШВЛ.

МакSим / © instagram.com/maksimartist
МакSим / instagram.com/maksimartist

Та вже на початку серпня виконавицю відключили від екстракорпоральної мембранної оксигенації та вивели з медикаментозного сну. Згодом МакSим вперше після коми вийшла на зв'язок з фанами.

Зауважимо, виконавиця виступала в окупованому Криму та зняла кліп у Керчі. У 2017 році російська артистка потрапила до списку "Миротворця".

Джерело матеріала
loader
loader