Зеленський про Разумкова: Він не є членом команди і вирішив іти власним шляхом
Зеленський про Разумкова: Він не є членом команди і вирішив іти власним шляхом

Зеленський про Разумкова: Він не є членом команди і вирішив іти власним шляхом

Президент Володимир Зеленський вважає, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков уже перестав бути членом команди партії Слуга народу і веде своє власне політичне життя.

Про це глава держави поінформував на брифінгу за підсумками виїзного засідання Слуги народу в Трускавці.

За його словами, це внутрішня ситуація партії та фракції Слуга народу. Зеленський нагадав, що Разумков був делегований на посаду спікера саме партією Слуга народу.

Водночас президент наголосив, що станом на сьогодні Разумков не є членом команди слуг народу.

– Тому що Дмитро Разумков як партієць Слуги народу, як член цієї фракції, команди був делегований партією на посаду спікера… Партія має мільйон питань до голови Верховної Ради, як до людини, яка була делегована цією командою. Ми всі розуміємо, що сьогодні він не є членом цієї команди, він про це говорить достатньо відкрито, – зазначив Зеленський.

На думку глави держави, Разумков вирішив йти власним політичним шляхом і сторониться членів партії монобільшості.

– Він бачить своє особисте політичне життя, це його вибір. Рабства немає. Але потрібно вирішити: якщо ти вирішив іти своїм шляхом, це твій вибір, це нормально. Але ти повинен розуміти, що ти наодинці на цьому шляху. Тому що партія йде так, як повинна. І якщо ти не підтримуєш санкції проти, наприклад, Медведчука тощо, і таких прикладів багато… Ти це не робиш, ти робиш свій шлях. Так само як і закон про олігархів. Сама партія не може собі дозволити такий закон не підписувати, не підтримувати чи не голосувати, – заявив Зеленський.

 

Джерело матеріала
loader
loader