Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився простим і швидким рецептом оладок із гарбуза.
борошно – 300 г;.
цукор – дві столові ложки;.
безлактозне молоко – 300 мл;.
два курячі яйця;.
гарбуз – 100 г;.
мелена кава — 5 г;.
ванільний цукор;.
соняшникова олія.
Спосіб приготування:.
Спочатку необхідно з’єднати сухі інгредієнти – борошно, цукор, розпушувач, ванільний цукор.
Перемішати їх.
Після вбити два яйця і додати мелену каву.
Додати гарбуз подрібнений на крупній тертці.
Додати трохи соняшникової олії та влити безлактозне молоко.
Добре все перемішати блендером.
Нагріти сковорідку та обсмажувати з двох сторін до рум’яної скоринки.
— Вони як сонечко на тарілці.
Дуже затишні та романтичні… Їжте з медом чи топленим вершковим маслом, — рекомендує Клопотенко.
Також шеф-кухар пояснив, чому в цьому рецепті варто віддати перевагу безлактозному молоку.
За його словами, воно солодше звичайного і дуже підходить до цих оладок.
Рецептом поділилася ведуча реаліті Ревізори на порозі на Новому каналі Анна Жижа.
Для цієї легкої страви знадобиться лише гарбуз, пшоно, молоко та вершкове масло.
Детальний рецепт та як приготувати — читайте на Фактах ICTV.
Как приготовить безе: легкий рецепт от Алины Шаманской ?>.