Була лише одна спроба цього року - Єрмак про дзвінки Зеленського до Путіна
Була лише одна спроба цього року - Єрмак про дзвінки Зеленського до Путіна

Була лише одна спроба цього року - Єрмак про дзвінки Зеленського до Путіна

Єрмак повідомив, що перемовини з РФ ведуться постійно.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, чи були цьогоріч спроби Володимира Зеленського подзвонити до президента країни-агресорки Володимира Путіна.

Про це він повідомив "Фокусу".

За його словами, голова української держави цього року намагався один раз подзвонити до Путіна, однак тоді розмова не відбулася. З яких причин - голова ОП не повідомив.

"Наш президент ніколи не дзвонить туди, де він не впевнений, що на його дзвінки чекають і готові відповісти. Була лише одна спроба цього року встановити контакт", – заявив Єрмак.

Також Єрмак додав, що переговори з Росією ведуться постійно, комунікація відбувається в межах "нормандського формату".  "Як Ви знаєте, Дмитро Козак є політичним радником російського лідера в нормандському форматі. Також періодично ми проводимо консультації щодо питань, які обговорюються в ТКГ", - уточнив Андрій Єрмак.

Нагадаємо, в Офісіпрезидента назвали умову,за якої може відбутися розмова Зеленського із Путіним.

Раніше речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін готовий провести зустріч з президентом України Володимиром Зеленським. Утім, Пєсков зазначив, що така потенційна зустріч має бути "орієнтованою на конкретний результат".

Читайте також:

  • Пєсков розповів, як реагує Путін на ремарки українських політиків на його адресу
  • У Путіна назвали свою версію причин гальмування перемовин у "нормандському форматі"
  • Для Путіна це буде складна розмова, бо Зеленський вестиме її з наступальних позицій – Кулеба про зустріч президентів України і РФ
  • У Німеччині заявили про необхідність нової динаміки для "нормандського формату"

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело матеріала
loader
loader