"Ганебні звички старої політики": "Слуга народу" вважає, що Порошенко провокує громадянське протистояння
"Ганебні звички старої політики": "Слуга народу" вважає, що Порошенко провокує громадянське протистояння

"Ганебні звички старої політики": "Слуга народу" вважає, що Порошенко провокує громадянське протистояння

У провладній партії переконані, що таким чином п’ятий президент хоче політизувати свою справу і уникнути відповідальності за власні дії.

У "Слузі народу" звинуватили п’ятого президента Петра Порошенка у тому, що після повернення він намагався спровокувати громадянське протистояння.

Про це йдеться в заяві партії, яку опублікувала речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук.

"Слуги народу" зазначають, що замість того, аби цивілізовано і спокійно виконати необхідні процедури, яких вимагає закон, Порошенко "намагався влаштувати абсолютно штучний скандал і спровокувати громадянське протистояння".

У провладній партії переконані, що таким чином п’ятий президент хоче політизувати свою справу і уникнути відповідальності за власні дії, отримавши додатково політичні дивіденди.

"Не так давно цей політик заявляв про необхідність об'єднати зусилля всіх політичних сил для протистояння російській агресії, сьогодні ж – як і багато разів до цього – демонструє поведінку, спрямовану на розкол суспільства", — йдеться в повідомленні.

"Слуга народу" назвала дії Порошенка "проявом ганебних звичок старої політики".

Але не маємо ілюзій і не сподіваємося, що від цих звичок Петро Порошенко відмовиться. Прикро, але інший підозрюваний по "вугільній справі", пан Медведчук, продемонстрував більше впевненості у собі й витримки, ніж його давній товариш пан Порошенко", — зазначають у пресслужбі.

"Слуги народу" закликають своїх колег з "Євросолідарності" "не брати участі у політичних виставах та переконати свого лідера, що політизація і скандалізація не можуть бути заміною законним процедурам і судовому процесу".

Нагадаємо, в аеропорту "Київ" близько 9:00 ранку приземлився літак з Варшави, на борту якого перебував п'ятий президент України Петро Порошенко, підозрюваний у державній зраді.

Експрезидент поскаржився, що в аеропорту йому довго не віддавали паспорт. Проте після 15 хвилин перевірок Порошенка таки пропустили.

Порошенко виступив перед своїми прихильниками просто в аеропорту та вирушив до Печерського суду, де об 11:40 годині розпочалося засідання

О 14:00 у Печерському райсуді Києва після перерви продовжилося засідання у справі Порошенка. 

Читайте також:

  • Порошенко заснув просто на засіданні суду (відео)
  • У Зеленського вважають, що Порошенко перетворив своє повернення на "політичний TikTok" та "істеричний концерт"
  • "Хвилююся, тому що не вірю нашому суду": Марина Порошенко прокоментувала справу проти чоловіка (відео)

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело матеріала
loader
loader