Зеленський введе воєнний стан? "Слугам народу" заборонили залишати Україну
Зеленський введе воєнний стан? "Слугам народу" заборонили залишати Україну

Зеленський введе воєнний стан? "Слугам народу" заборонили залишати Україну

Через загрозу військового вторгнення Російської Федерації в Україну депутатам партії "Слуга народу" заборонено залишати територію країни.

Про це повідомив журналіст і народний депутат Олександр Дубинський на особистій сторінці в Facebook.

Буде введено воєнний стан?

Згідно з інформацією, отриманою від нардепа, заборона набула чинності з півночі 13 лютого. Дослівно його заява звучить так: "Депутатам СН сьогодні з півночі заборонено залишати країну".

У коментарях до його посту в соціальній мережі відзначився проросійський громадський діяч і політик Вадим Рабінович, раніше президент футбольного клубу "Арсенал". Він зауважив, що заборона стосується не тільки членів партії "Слуга народу", а й багатьох інших депутатів.

Зеленський введе воєнний стан? "Слугам народу" заборонили залишати Україну - Фото 1
Політик Вадим Рабінович зазначає, що заборона залишати Україну поширюється на багатьох депутатів

Подібне відбувається через те, що в країні можливий воєнний стан. Про це написав екс-народний депутат Ігор Мосійчук. Він не включає, що це станеться в найближчі дні: "Очевидно, в понеділок-вівторок в Україні буде введено воєнний стан".

Закрите засідання Верховної Ради

Відомо, що 13 лютого Верховна Рада України разом з керівниками фракцій і груп парламенту проведе закрите засідання з керівництвом силових структур. Швидше за все, буде обговорюватися реальна загроза початку активних військових дій в Україні.

Зеленський введе воєнний стан? "Слугам народу" заборонили залишати Україну - Фото 2
Нардеп Олександр Дубинський повідомив, що "слугам" заборонили залишати Україну, а спікер ВР Руслан Стефанчук збирає позачергове засідання парламенту

Зауважимо, про це раніше просив п'ятий президент України і лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко, який 12 лютого зустрічався зі спікером Верховної Ради Русланом Стефанчуком. Він особисто просив провести позачергове засідання і обговорити шляхи вирішення проблеми, пропонуючи розглянути політико-дипломатичні сценарії протидії російській агресії.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Ми сра*и на всі їхні санкції", - посол Росії дав відповідь на погрози заходу.

Також ми писали, що командувач ООС нарешті розповів про реальну ситуацію на Донбасі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader