По "Паші Мерседесу" прийняли судове рішення, у Лаврі опечатали будівлі: що відбувається зараз
По "Паші Мерседесу" прийняли судове рішення, у Лаврі опечатали будівлі: що відбувається зараз

По "Паші Мерседесу" прийняли судове рішення, у Лаврі опечатали будівлі: що відбувається зараз

Вранці комісія Мінкульту виявила, що старовинні дерев'яні двері у заповіднику використовувалися як ціль для метання ножів

Під Києво-печерською лаврою у п'ятницю продовжуються заворушення, оскільки представники УПЦ МП всіляко перешкоджають комісії Мінкульту здійснювати акти прийому-передачі майна. Також сьогодні одночасно з заворушеннями під Лаврою відбувалися слухання щодонастоятеля Лаври митрополита Павла та провокаторки Вікторії Кохановської.

"Телеграф" стежить за тим, що відбувається з представниками скандальної парафії на цю мить:

Печерський суд обиратиме запобіжний захід Кохановській

Із самого ранку під Печерським судом у центрі Києва гучно: парафіяни УМЦ МП з хрестами та іконами у весь голос співають молитви. Вони прийшли підтримати провокаторку Вікторію Кохановську, яка вчора була учасницею виламування ролетів у будівлі, яку опечатав Мінкульт.

Під час затримання жінка ефектно прикидалася непритомною, лежала на асфальті, поки її намагалися посадити у поліцейську автівку. Це не спрацювало і сьогодні Кохановська сидітиме на лаві підсудних. Вчора поліція без уточнення імен повідомила, що затриманим повідомили про підозру в хуліганстві ч. 3 ст. 296 ККУ.

Facebook-сторінка "Жіночої Сили України" Кохановської повідомила, що розгляд клопотання про запобіжний захід призначено сьогодні на 16:45. Також там уточнили, що Кохановській в приміщенні ізолятору нібито без участі захисників повідомили про підозру за ч. 1 ст. 161 КК в іншому кримінальному провадженні

Червоні хустки проти червоних беретів. Провокації УПЦ МП

Відзначимо, що всі сьогоднішні дії Мінкульту супроводжувалися активністю парафіян. Поліція охороняє опечатані будівлі, а на територію заповідника можна потрапити після пред'явлення документів. Вірянки вирішили потролити силовиків і вдягали червоні хустки:

Вірянки УПЦ МП влаштували перформанс

За комісією, яка намагалася працювати, сьогодні по п'ятах слідувала хресна хода монахів у рясах. За великим "збігом" попи обирають для активностей місця, де працює Мінкульт.

Теги за темою
УПЦ МП
Джерело матеріала
loader
loader