/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F05d730d55aa82c953f47c842801f82cc.jpg)
Як правильно смажити кабачки в борошні, щоб вони не горіли: ділимося лайфхаком
З кабачків можна приготувати дуже смачні та корисні страви, наприклад, салати, рагу, оладки, млинці, закусочні торти, а також салати на зиму, ікру і просто смажити та тушкувати з овочами. Ще їх можна смачно консервувати, солити та маринувати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F1333a0e4e1a191aca5c36827d5b43cef.png)
Кулінарка Алла поділилася в TikTok лайфхаком, як правильно смажити кабачки у борошні, щоб вони не горіли.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa7c4401b7b1f73afc5d1846fad52679c.png)
Кулінарка радить спочатку обваляти кабачки у борошні, потім опустити у воду та посмажити. Так вони будуть золотистими та добре просмаженими.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5d45f4ad081e4077bee064658d3804fd.png)
Також на OBOZREVATEL повідомлялося, як смачно приготувати гострі мариновані кабачки з овочами та фруктами на зиму.

