Як правильно смажити кабачки в борошні, щоб вони не горіли: ділимося лайфхаком
Як правильно смажити кабачки в борошні, щоб вони не горіли: ділимося лайфхаком

Як правильно смажити кабачки в борошні, щоб вони не горіли: ділимося лайфхаком

З кабачків можна приготувати дуже смачні та корисні страви, наприклад, салати, рагу, оладки, млинці, закусочні торти, а також салати на зиму, ікру і просто смажити та тушкувати з овочами. Ще їх можна смачно консервувати, солити та маринувати.

Смажені кабачки в борошні

Кулінарка Алла поділилася в TikTok лайфхаком, як правильно смажити кабачки у борошні, щоб вони не горіли.

Поради кулінарки

Кулінарка радить спочатку обваляти кабачки у борошні, потім опустити у воду та посмажити. Так вони будуть золотистими та добре просмаженими.

Готові смажені кабачки

Також на OBOZREVATEL повідомлялося, як смачно приготувати гострі мариновані кабачки з овочами та фруктами на зиму.

Джерело матеріала
loader
loader