Колишня суддя шоу "Мастер Шеф", кулінарний експерт Тетяна Литвинова дала рецепт корисних батончиків. За словами Литвинової, вони легко замінять покупні аналоги і стануть відмінним перекушуванням також і для дітей у школі.
Рецепт батончиків з волоським горіхом за рецептом «Мастер Шеф» Литвинової:
Інгредієнти:
- 80 г вівсяних пластівців
- 50 г фініків
- 200 г волоських горіхів
- 100 г мигдалю
- 40 г ягід Годжі
- 30 г сублімованої лохини
- 100 г меду
- 0,5 ч.л. рік
Приготування:
Використовуючи блендер, подрібніть вівсянку, горіхи та фініки до отримання однорідної маси. Додайте мед як підсолоджувач, щоб зробити батончики корисними та зручними для формування, додає "Мастер Шеф" Литвинова.
У блендері знову перемішайте всі інгредієнти. Потім додайте сухофрукти і горіхи, що залишилися. Якщо є можливість, краще використати сублімовані ягоди.
"Мастер Шеф" Литвинова радить, перекладіть суміш у форму і ретельно утрамбуйте, вирівнюючи краї.
Наріжте суміш на батончики та помістіть у холодильник на 12 годин. Потім висушіть батончики в духовці за 100 градусів протягом 40 хвилин.
Дайте батончикам охолонути протягом години, і ваші горіхові батончики готові, рекомендує "Мастер Шеф" Литвинова.
Последние новости Украины:
Напомним, звезда "Мастер Шеф" Литвинова дала простой рецепт домашних запеченных роллов.
Как сообщала Politeka, звезда "Мастер Шеф" Татьяна Литвинова дала рецепт быстрой и безопасной домашней шаурмы.
Также Politeka писала, что Татьяна Литвинова показала, как приготовить настоящую украинскую чесночную колбасу.