Провокації, опір, бійка: з’явилося відео конфлікту у Дніпрі між копами та застреленим чоловіком
Провокації, опір, бійка: з’явилося відео конфлікту у Дніпрі між копами та застреленим чоловіком

Провокації, опір, бійка: з’явилося відео конфлікту у Дніпрі між копами та застреленим чоловіком

За кермом автомобіля був не постраждалий, а його дружина

У мережі з’явилося відео моменту вбивства чоловіка у Дніпрі співробітником патрульної поліції. Причини конфлікту між поліцейськими та сімейною парою, як і раніше, невідомі.

З міркувань норм моралі "Телеграф" не публікуватиме відео, оскільки воно містить жорстокі кадри. Охочі можуть знайти його у нашому Telegram-каналі.

Спочатку звучала версія про те, що за кермом "Ягуара" був саме постраждалий чоловік, але на відео видно, що за кермом була жінка. Загалом у машині було чотири людини — чоловік із дружиною та двоє дітей, які знімали те, що відбувається на телефон на прохання матері.

Відео починається з того, що двері в автомобіль з боку водія відчинені, за кермом сидить жінка і несамовито кричить, що їй боляче. Вона вимагає від поліцейського відпустити її руку та ногу. Як кінцівки жінки опинились у руках патрульного – невідомо. Чоловік із пасажирського сидіння намагається "вирвати" свою дружину у поліцейських, але марно.

Коли патрульні витягли жінку з машини та поклали на землю, чоловік вибігає з авто та накидається на патрульних із кулаками. У цей момент дівчина-інспектор розпорошує йому в обличчя газовий балончик, щоб заспокоїти дебошира, але це тільки посилює ситуацію — чоловік ударяє її та переходить до напарника.

Все, що відбувається на вулиці, з машини знімають діти, які також негативно налаштовані до поліцейських. А один із синів виходить із машини з фразою: "Ну все, зараз я його [вдарю]". Вже на вулиці він кричить своєму батькові, який б’ється з патрульним "Давай, тату, бий його" і в цей момент патрульний опиняється на землі від удару.

Вже лежачи на землі, поліцейський дістав пістолет, встав і зробив три постріли у бік нападника без попереджувального в повітря. Той упав, а решті учасників конфлікту патрульний наказав лягти на підлогу.

Відео починається вже тоді, коли конфлікт у розпалі, тому причину інциденту з нього дізнатися також неможливо. У поліції поки не прокоментували кадри та не опублікували записи з нагрудних камер поліцейських.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що на Одещині представник військкомату почав стріляти під час вручення повістки. Інцидент трапився на жвавому ринку вдень, коли багато відвідувачів.

Теги за темою
Дніпро Вбивство
Джерело матеріала
loader
loader