/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fd408c66332ca03fc7ff076366acd8799.jpg)
Зігріє восени краще за ковдру: цим супчиком люблять поласувати в Італії
Цю страву полюблять і дорослі, і діти
Італійська кухня — це не тільки ситні макарони та ситна піца. Сьогодні ми приготуємо першу страву по-італійськи.
Такий яєчний суп — важлива частина італійської кухні та улюблена страва селян ще з 15 століття. Готується на овочевому бульйоні за рецептом Shuba дуже швидко. Спробуємо?
Як приготувати італійський яєчний суп
Інгредієнти на 4 порції:
- бульйон овочевий — 1 л;
- морква — 1 шт.;
- селера, стебло — 1 шт.;
- цибуля порей — 1 шт.;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- яйця курячі — 3 шт.;
- манка — 3 ст. л.;
- пармезан тертий – 80 г;
- оливкова олія — 2 ст. л.;
- лимон, цедра — 5 г;
- петрушка, гілочка, сіль, перець запашний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Всі овочі помийте та подрібніть до свого смаку.
- Моркву, селеру та порей обсмажте в сотейнику до м’якості, додайте часник і через хвилину влийте бульйон (100 мл залиште). Доведіть до кипіння.
- В окремій мисці змішайте яйця зі 100 мл холодного бульйону. Туди відправте манку, перець, тертий сир і перемішайте.
- Помішуючи суп, повільно влийте в нього яєчно-сирну суміш. На мінімальному вогні готуйте 4-5 хвилин періодично помішуючи.
- У суп додайте цедру лимона, розлийте по тарілках і додайте зелень, оливкову олію.
Подавайте яєчний суп із хлібом за рецептом "Телеграфа". Насолоджуйтесь приємного апетиту.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F7915225ad37658f3a383ad765c272471.jpg)
Найкращі привітання з Масляною - прикольні картинки і красиві слова
GlavRed
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2F4071925df4846132f9a8c070e7c0502d.jpg)
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 лютого 2025 року
Фокус
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fff5d47d967e8e613ec18b469366878d7.jpg)
Що робити, коли розсада жовтіє: простий спосіб врятувати її
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fa2a5cfa5470e0ccf0501b1e5281834e6.jpg)
Виростити ананас вдома – легко: як це правильно зробити
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F39fef9e63f19cbd6e63a127751dde23f.jpg)
Ці скоромовки здатні зламати вам язика: перевірте свої сили
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F70c5a325cef4bb2af64197dd172bdc81.jpg)
3 знаки зодіаку з найкрасивішими очима
GlavRed
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F77c67a023d13758370cb5e7fa351cf91.jpg)
Пиріг "12 ложок": ніжна і повітряна італійська випічка, на приготування якої треба кілька хвилин
24tv