З чого приготувати ідеальний кляр для відбивних, щоб вони були хрусткими: найпростіший рецепт
З чого приготувати ідеальний кляр для відбивних, щоб вони були хрусткими: найпростіший рецепт

З чого приготувати ідеальний кляр для відбивних, щоб вони були хрусткими: найпростіший рецепт

Кляр при приготуванні м'ясних страв можна готувати з панірувальних сухарів, але щоб він був ще смачнішим, кулінари радять використовувати твердий сир.

З чого приготувати ідеальний кляр для відбивних

Кулінарка Віта поділилася в Instagram рецептом ідеального сирного кляру з пармезану з борошном.

Рецепт кляру

Інгредієнти:

  • Куряче філе
  • Сир пармезан або твердий, можна взяти мікс сирів
  • Борошно
  • Яйце
  • Олія для смаження
  • Сіль і перець

Спосіб приготування:

1. Філе розріжте вздовж навпіл, трохи відбийте, посоліть і поперчіть.

Філе для відбивних

2. Підготуйте для потрійної паніровки: першу ємність із борошном, другу – зі збитим яйцем та 1 ст. лож. води, третю – з тертим на дрібну або середню тертку сиром.

Суміш сирів для паніровки

3. Філе обмокніть у муку, потім у яєчну масу і запаніруйте сиром, притисніть, щоб сир добре тримався.

Скільки смажити відбивні

4. Обсмажте на розігрітій сковороді з обох боків і викладіть на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.

Відбивні у клярі

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Печінкові відбивні
  • Відбивні з грибами
  • Свинячі відбивні
Джерело матеріала
loader
loader