/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F439%2F5938bc12615064b14b89e5e18de8b8e7.jpg)
Найсмачніша гарбузова каша за бабусиним рецептом: правильні пропорції та спосіб приготування
Найсмачніша гарбузова каша за бабусиним рецептом: правильні пропорції та спосіб приготування.
Гарбузова каша – це обов’язкова для приготування восени страва.
Знайдіть на городі чи придбайте в магазині гарбуза та беріться до куховарства.
Гарбузова каша за цим рецептом сподобається навіть тим дітям і дорослим, які байдужі до цього овочу.
Інгредієнти 500 грамів гарбуза 100 грамів рису 300 мілілітрів води 400-500 мілілітрів молока дві столові ложки цукру щедра дрібка солі масло, мед – для подачі.
Замість однієї ложки звичайного білого цукру можете додати одну ложку ванільного для різноманіття смаку.
Спосіб приготування.
Гарбуз очистьте та натріть на терці.
У каструлю покладіть гарбуз, рис, воду, цукор і сіль.
Усе це разом доведіть до кипіння.
Після закипання влийте в каструлю молоко та варіть на мінімальному вогні, час від часу помішуючи.
Продовжуйте це робити протягом 25-30 хвилин.
Якщо каша занадто густа, додайте ще молока чи навпаки не підливайте.
Усе залежить від ваших уподобань.
Коли каша стане однорідною, вимкніть вогонь і дайте їй трошки охолонути.
Подавайте зі шматочком вершкового масла та ложкою меду.
До речі, раніше ми розповідали, як приготувати пухкі булочки у формі гарбуза з простих інгредієнтів.
Читайте також, чому гарбуз корисний, а кому його не можна їсти.

