Найсмачніша гарбузова каша за бабусиним рецептом: правильні пропорції та спосіб приготування
Найсмачніша гарбузова каша за бабусиним рецептом: правильні пропорції та спосіб приготування

Найсмачніша гарбузова каша за бабусиним рецептом: правильні пропорції та спосіб приготування

Найсмачніша гарбузова каша за бабусиним рецептом: правильні пропорції та спосіб приготування.

Гарбузова каша – це обов’язкова для приготування восени страва.

Знайдіть на городі чи придбайте в магазині гарбуза та беріться до куховарства.

Гарбузова каша за цим рецептом сподобається навіть тим дітям і дорослим, які байдужі до цього овочу.

Інгредієнти 500 грамів гарбуза 100 грамів рису 300 мілілітрів води 400-500 мілілітрів молока дві столові ложки цукру щедра дрібка солі масло, мед – для подачі.

Замість однієї ложки звичайного білого цукру можете додати одну ложку ванільного для різноманіття смаку.

Спосіб приготування.

Гарбуз очистьте та натріть на терці.

У каструлю покладіть гарбуз, рис, воду, цукор і сіль.

Усе це разом доведіть до кипіння.

Після закипання влийте в каструлю молоко та варіть на мінімальному вогні, час від часу помішуючи.

Продовжуйте це робити протягом 25-30 хвилин.

Якщо каша занадто густа, додайте ще молока чи навпаки не підливайте.

Усе залежить від ваших уподобань.

Коли каша стане однорідною, вимкніть вогонь і дайте їй трошки охолонути.

Подавайте зі шматочком вершкового масла та ложкою меду.

До речі, раніше ми розповідали, як приготувати пухкі булочки у формі гарбуза з простих інгредієнтів.

Читайте також, чому гарбуз корисний, а кому його не можна їсти.

Джерело матеріала
loader
loader