Друг України присоромив Францію за рекламу російської агресії
Друг України присоромив Францію за рекламу російської агресії

Друг України присоромив Францію за рекламу російської агресії

"Домінатор" активно підтримує Україну

Дворазовий володар Кубка Стенлі, олімпійський чемпіон з хокею Домінік Гашек висловився про допуск росіянки Мадіни Таймазової до чемпіонату Європи-2023 з дзюдо у Франції. До речі, Гашек нещодавно вимагав від НХЛ мільярди доларів для України.

Відповідний пост Гашек опублікував у своєму мікроблозі на Twitter. Таймазова, яка має пряме відношення до російської армії (виступає за ЦСКА — Ред.) виграла "срібло" на ЧЄ.

"Дуже сумно, що Франція дозволила в’їзд цій спортсменці та іншим російським спортсменам. Франція дозволила їй виступити публічно і тим самим рекламувати російську війну та злочини. Через це загине ще більше українців та росіян. Чому Франція так підтримує війну та злочини росії?" — написав Гашек.

Мадіна брала участь у тренуванні українських депортованих дітей, а також з’являлася на заходах, що підтримують війну рф проти України та фотографувалася з плакатами з літерою "Z". Проте французька влада пустила "нейтральну" росіянку на змагання у Монпельє.

Нагадаємо, Гашек активно виступає проти "російського миру". Нещодавно він відвідав Україну, де отримав нагороду "Друг України". Колишній спортсмен закликав захисників України гнати з країни російське л*йно. Крім того, хокеїст закликав НХЛ виділити нашій країні мільярди доларів, адже найкраща хокейна ліга світу продовжує співпрацювати з російськими хокеїстами, які відкрито підтримують президента рф. Після цього Гашека образили в росії.

Теги за темою
Франція
Джерело матеріала
loader
loader