/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4822bfb6c8320910971e0abc70ceeab3.jpg)
Як приготувати справжній бограч: рецепт на будь-який смак
Бограч – дуже смачна та ситна страва угорської кухні, яка і в Україні стала дуже популярною. Готувати його можна з кількома видами м'яса, а також зі спеціями та зеленню.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd18ad17fb05f85b1181831a24b2e6b9f.png)
Кулінарка Любов поділилася в Instagram рецептом смачного бограча з кількома видами м'яса, овочами та спеціями.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe95af6c2b442e46b035f997cfddfa9d4.png)
Інгредієнти:
- Грудинка (можна сало) – 200 г
- Цибуля – 1-2 шт.
- Телятина – 500 г
- Ребра свині – 500 г
- Помідори – 500 г
- Перець солодкий – 4-5 шт.
- Часник – кілька зубчиків
- Сіль, перець, солодка паприка, копчена паприка – по 1 ч. л.
- Гострий червоний перець – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Вода – 2 літри
Спосіб приготування:
1. Поріжте грудинку, обсмажте, додайте ребра, додайте солодкий перець, картоплю, помідори, спеції, часник, томатну пасту.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3923a81fb9ba3df56f338d9c94f4fa8f.png)
2. Влийте воду, тушкуйте під кришкою до готовності.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F294afd2a9e59c913d3b1148993d31106.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пісний харчо
- Харчо з рисом
- Харчо з кавказькими травами

