/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fec8a76981e8a70d70be2707c6db7deb6.jpg)
В рази смачніше ніж у магазині: як приготувати домашній аналог сиру "Філадельфія"
Сир "Філадельфія" має м'яку та ніжну консистенцію. Він чудово підходить для бутербродів, супів, чизкейків, тортів та ролів. Однак у магазині ціни на цей продукт дуже "кусаються". Ви можете приготувати його аналог і в домашніх умовах.
Його смак нічим не уступає оригіналу, а вийде не просто дешевше, а до того ж і корисніше.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F4ad168be50d4144bb06cc960263f6c38.jpg)
Для цього вам знадобиться всього 4 продукти, які знайдуться у вашому холодильнику.
Як приготувати такий домашній сир, розповіла кулінарна блогерка Валерія.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fc6d97f51cc600b828e8fbbabefa36e5a.jpg)
Інгредієнти на 350г крем-сир :
- 300г сметани 20%
- 300г грецького йогурту 8%
- 1 ч.л. лимонного соку
- 1/2 ч.л. солі
Спосіб приготування:
Змішуємо сметану та йогурт в глибокій мисці. Додаємо лимонний сік та сіль і добре перемішуємо усі інгредієнти.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fe892eebb19c5f2e08fd71686e92815ce.jpg)
Далі робимо конструкцію з каструлі, друшляка, марлі або мусліну, викладажмо готову масу та накриваємо.
Нашу майбутню "Філадельфію" залишаємо на ніч в холодильнику.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F72d411b84f5fd980eff32971b9660dc5.jpg)
На ранок сироватка стече і готовий сир можна буде намазувати на свіженькі тости.
Раніше ми повідомляли, що близькі точно оцінять такий сніданок та попросять добавки: простий рецепт яблучно-морквяних сирників.
Також не зайвим буде рецепт паштету від Руслани Лижичко, в якому навіть м'яса немає: найніжніше та найсмачніше.

