Цей салат без м’яса з’їдять до останньої ложки: ідеальний рецепт до посту
Чудовий смачний перекус або й повноцінна вечеря
Ми розповідали, як приготувати дуже смачно пісний борщ з "вушками". Тепер ділимось рецептом швидкого салату із консервованою квасолею, солоними огірками, цибулею та морквою.
Він не містить м'яса, ковбаси та майонезу, тому в піст є ідеальним варіантом. Але готувати його можна цілий рік, адже сезонних продуктів у складі немає. Рецептом поділились на порталі "Ябпоїла".
Інгредієнти:
- Квасоля — 1 банка
- Огірок солоний або маринований — 4 шт
- Цибуля ріпчаста — 2 шт
- Морква — 2 шт
- Часник — 2 зуб.
- Петрушка, перець — до смаку
- Олія рослинна (для смаження)
Спосіб приготування:
- Чистимо цибулю та моркву. Промиваємо квасолю та залишаємо її на ситі — щоб стікала вода.
- Моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Цибулю нарізаємо тоненькими чверть кільцями.
- Цибулю з морквою до м'якості обсмажуємо на олії. Перекладаємо в салатник, вони повинні повністю остигнути.
- Огірки нарізаємо соломкою, подрібнюємо свіжу петрушку. Додаємо їх до охолоджених овочів.
- Часник натираємо на дрібній тертці або подрібнюємо будь-яким чином. Перчимо до смаку. Перемішуємо, підсолюємо.
Виходить дуже смачно та ситно. Також ми розповідали, як приготувати дуже смачну картоплю.

