Цей салат без м’яса з’їдять до останньої ложки: ідеальний рецепт до посту
Цей салат без м’яса з’їдять до останньої ложки: ідеальний рецепт до посту

Цей салат без м’яса з’їдять до останньої ложки: ідеальний рецепт до посту

Чудовий смачний перекус або й повноцінна вечеря

Ми розповідали, як приготувати дуже смачно пісний борщ з "вушками". Тепер ділимось рецептом швидкого салату із консервованою квасолею, солоними огірками, цибулею та морквою.

Він не містить м'яса, ковбаси та майонезу, тому в піст є ідеальним варіантом. Але готувати його можна цілий рік, адже сезонних продуктів у складі немає. Рецептом поділились на порталі "Ябпоїла".

Інгредієнти:

  • Квасоля — 1 банка
  • Огірок солоний або маринований — 4 шт
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт
  • Морква — 2 шт
  • Часник — 2 зуб.
  • Петрушка, перець — до смаку
  • Олія рослинна (для смаження)

Спосіб приготування:

  1. Чистимо цибулю та моркву. Промиваємо квасолю та залишаємо її на ситі — щоб стікала вода.
  2. Моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Цибулю нарізаємо тоненькими чверть кільцями.
  3. Цибулю з морквою до м'якості обсмажуємо на олії. Перекладаємо в салатник, вони повинні повністю остигнути.
  4. Огірки нарізаємо соломкою, подрібнюємо свіжу петрушку. Додаємо їх до охолоджених овочів.
  5. Часник натираємо на дрібній тертці або подрібнюємо будь-яким чином. Перчимо до смаку. Перемішуємо, підсолюємо.

Виходить дуже смачно та ситно. Також ми розповідали, як приготувати дуже смачну картоплю.

Джерело матеріала
loader
loader