Фантастичний рецепт котлет для тих, хто любить побалувати себе
Фантастичний рецепт котлет для тих, хто любить побалувати себе

Фантастичний рецепт котлет для тих, хто любить побалувати себе

Для цього рецепту вам знадобиться мінімум олії

Що може бути смачніше ніжних, соковитих котлет із хрусткою скоринкою? Тільки котлети з використанням невеликої кількості олії — адже в такому разі не доведеться відмивати ні сковороду, ні заляпану плиту.

Саме такі котлетки разом із olha.holovina сьогодні і приготуємо. Фантастична страва сподобається вам за простоту приготування, близьким — за неймовірний смак.

Як приготувати ніжні котлети в духовці

Інгредієнти:

  • фарш із стегна або філе — 700 г;
  • цибуля — 100 г;
  • часник — 2 зубчики;
  • батон — 100 г;
  • молоко — 150 мл;
  • сіль — 2/3 ч.л.;
  • копчена паприка — 1/2 ч.л.;
  • перець — за смаком;
  • рослинна олія — 2-3 ст.л.;
  • панірувальні сухарі.

Спосіб приготування:

  1. Хліб заливаємо молоком, одразу віджимаємо та перекладаємо у блендер.
  2. Цибулю та часник чистимо, нарізаємо і додаємо до хліба. Все збиваємо блендером до однорідного пюреподібного стану.
  3. Суміш, що вийшла, відправляємо до фаршу. Додаємо сіль, копчену паприку та перець, все ретельно перемішуємо.
  4. З фаршу формуємо котлети, обвалюємо їх у панірувальних сухарях, викладаємо на застелений пергаментом лист і змащуємо зверху олією.
  5. Котлети відправляємо до духовки на 30-35 хвилин при 200°.
View this post on Instagram

A post shared by ДОМАШНІ РЕЦЕПТИ | Фудблог | Оля🇺🇦 (@olha.holovina)

Джерело матеріала
loader