/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fbd67ca762b5f83a436d55be7ddca261f.jpg)
Смачніше звичних навіть без борошна та яєць: як готують деруни у Швейцарії
Такі деруни вам сподобаються навіть більше звичних
Мало знайдеться людей, які не люблять поласувати хрусткими золотистими дерунами. Як правило, готують їх з тертої картоплі з додаванням цибулі, яйця та невеликої кількості борошна.
У це складно повірити, але у Швейцарії деруни готують без борошна та яєць, лише з картоплі та цибулі. Такий простий рецепт від "Школи життя" не залишить байдужим нікого. Спробуйте — і ви насолодитеся неперевершеним смаком швейцарських картопляних оладок.
Як приготувати швейцарські деруни
Інгредієнти:
- велика картопля – 4 шт.;
- середня цибуля – 4 шт.;
- соняшникова олія для смаження;
- сіль на свій смак.
Спосіб приготування:
- Картоплю натираємо довгою тонкою соломкою, ретельно промиваємо, висушуємо за допомогою паперового рушника та перекладаємо у велику глибоку ємність.
- Цибулю натираємо на тій же тертці, промиваємо, сушимо за допомогою рушника і викладаємо в картоплю і ретельно перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо жменю картоплі, розподіляємо і придавлюємо зверху лопаткою. Смажимо на середньому вогні до рум’яності по кілька хвилин із кожного боку.
Подаємо швейцарські деруни з домашньою сметаною за рецептом "Телеграфа". Смачного!

