/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff7afcceac1cb54f2a5e2f3a6a7fbd4e4.jpg)
Як готувати чебуреки, щоб начинка була соковитою: є один важливий нюанс
В ідеальних чебуреках має бути дуже хрустке тісто і соковита начинка. Для цього потрібно дотримуватись дуже простої технології. Також важливо зробити одну маніпуляцію з фаршем.
Ідея приготування хрустких та соковитих чебуреків опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії Науменко (viktoria_naymenko) в Instagram. Фарш на чебуреки потрібно відбити – він стане пухким та дуже соковитим.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2d25317c954eabf45312c7b6ac5c3fed.png)
Інгредієнти для тіста:
- борошно пшеничне – 500 грам
- кип’яток – 250 мл
- сіль – 1 ч.л.
- цукор – 1 ст.л.
- аніс – 1 ч.л.
- коріандр – 1 ч.л.
Спосіб приготування:
1. Замісити тісто у комбайні
Інгредієнти для начинки:
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F194033dfbee32fbd7baf3e7551f3e66c.jpg)
- фарш свинячий – 500 грам
- цибуля ріпчаста - 1 шт
- сіль – 1 ч.л.
- перець чилі – 0,5 стручка
- кінза – 0,5 пучка
- вода – 200 мл
- часник сушений – 1 ч.л.
Спосіб приготування:
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7f709d4b0518417e146cbef4b85b7688.png)
1. Фарш посолити та добре відбити.
2. Всі інші інгредієнти збити в блендері.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F335e65ec595d8a070cec580331014e1c.png)
3. З’єднати фарш та всі інгредієнти змішати.
4. Сформувати чебуреки та смажити на рослинній олії.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9f7afd7535e954884ce7ca4247db996e.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Чебуреки з домашнім сиром
- Чебуреки на воді
- Грецькі чебуреки

