У Німеччині над обідом не морочаться: бюджетний супчик там готують лише за півгодини
У Німеччині над обідом не морочаться: бюджетний супчик там готують лише за півгодини

У Німеччині над обідом не морочаться: бюджетний супчик там готують лише за півгодини

Відмінно для холодної пори року

Німецька кухня — це фантастичні ковбаски, неймовірні шніцелі та незвичайні пироги. А ви знаєте, що німці дуже люблять сирні супи?

Ось сьогодні разом із Shuba пропонуємо один із варіантів популярного німецького сирного супу — з пореєм та свинячим фаршем. Це густа і пікантна перша страва — відмінний варіант для холодної пори року. Страва дуже просто у приготуванні, але виходить настільки ситною, що однієї відносно невеликої каструлі вистачає надовго.

Як приготувати сирний суп

Інгредієнти на 4 порції:

  • цибуля порей — 3 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • олія соняшникова — 1 ст. л.;
  • свинячий фарш — 350 г;
  • кмин мелений — 3 г;
  • часник, зубчики — 1 шт.;
  • овочевий бульйон — 1 л;
  • плавлений сир — 300 г;
  • сіль, перець чорний мелений, зелень — на смак;
  • зелена цибуля, пучок — 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю порей чистимо, миємо і шаткуємо. Цибулю також чистимо і дрібно шаткуємо.
  2. Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо фарш. Додаємо щіпку меленого кмину, тертий зубчик часнику, сіль, перець, цибулю-порей, цибулю і смажимо 3-4 хвилини, перемішуючи.
  3. Через зазначений час додаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння та варимо до м’якості цибулі-порею – це близько 20 хвилин.
  4. Плавлений сир нарізаємо кубиками, додаємо в суп, ретельно перемішуємо і залишаємо на кілька хвилин. Додаємо сіль, перець, посипаємо нарізаною зеленою цибулею та зеленню.

Готовий суп подаємо з чіабатою за рецептом "Телеграфа". Це надзвичайно смачно.

Теги за темою
Німеччина
Джерело матеріала
loader
loader