У Києві на мосту Патона сталася серйозна ДТП: є постраждалий
У Києві на мосту Патона сталася серйозна ДТП: є постраждалий

У Києві на мосту Патона сталася серйозна ДТП: є постраждалий

Постраждав один із водіїв і його довелося екстрено госпіталізувати

У п’ятницю, 9 грудня, у Києві на мосту Патона сталася серйозна аварія. Так, на виїзді з Лівого берега дорогу не поділили "ГАЗель" та напіввантажний автомобіль.

В результаті обидва транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження, а один з автомобілів влетів у металевий відбійник. Про це повідомив кореспондент телеканалу "Київ 24" із місць подій.

За попередніми даними, водій напіввантажного автомобіля виїхала на зустрічну смугу руху і через це "ГАЗель", що рухалася поряд, відлетіла до металевого відбійника. Внаслідок того, що сталося, водій "ГАЗелі" отримав травми середньої тяжкості і був госпіталізований.

Аварія сталася на виїзді з Лівого берега

Обидва транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження – у них зім’яті передні частини кузовів.

На місці працюють правоохоронці. Причини та обставини аварії належить встановити слідству. За цим фактом буде проведено розслідування.

Варто зазначити, що через аварію було утруднено в’їзд з Лівого берега на міст Патона. Північний та південний мости, вулиця Хрещатик, бульвар Тараса Шевченка, Берестейський проспект також зупинилися в пробках. Окрім цього тягучка спостерігається на Набережно-Хрещатицькій.

Значні пробки спостерігаються у вказаних місцях
На Берестейському проспекті також пробки

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що у Києві на Лівому березі сталася ДТП, яка паралізована рух транспорту. Внаслідок ДТП транспортні засоби розгорнули упоперек проїзної частини та рух громадського транспорту був практично повністю паралізований.

Теги за темою
Київ ДТП
Джерело матеріала
loader
loader