Ці "мандаринки" до свят купувати не треба: ви зможете приготувати їх у себе на кухні
Ці "мандаринки" до свят купувати не треба: ви зможете приготувати їх у себе на кухні

Ці "мандаринки" до свят купувати не треба: ви зможете приготувати їх у себе на кухні

І близькі, і друзі здивуються цій закусці

Без найрізноманітніших закусок важко уявити навіть святковий стіл. Вони не лише прикрашають наш стіл, а й тішать наші смакові рецептори.

Сьогодні з Shuba ми приготуємо незвичайну закуску із плавленого сирку, яєць та моркви. Чому незвичайну? Тому що зовні ця страва нагадуватиме мандарини. Хочете здивувати гостей – озброюйтесь нашим рецептом.

Як приготувати сирну закуску "Мандаринки"

Інгредієнти на 6 порцій:

  • плавлений сир — 2 шт.;
  • яйця курячі — 5 шт.;
  • часник, зубчики — 4 шт.;
  • пучок кропу, сіль, чорний перець — на смак;
  • майонез 67% — 90 г;
  • морква – 3 шт.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо у киплячій воді протягом 10 хвилин. Охолоджуємо, чистимо і натираємо на великій тертці.
  2. Плавлений сир натираємо на великій тертці. Дрібно нарізаємо кріп. Часник пропускаємо через прес.
  3. Підготовлені інгредієнти змішуємо, солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо.
  4. Моркву варимо, чистимо, натираємо на дрібній тертці. Частину підготовленого овочу наносимо на плівку, розмазуємо рівномірним шаром, а посередині викладаємо сирну начинку.
  5. За допомогою плівки згортаємо все в шар, знімаємо саму плівку, а "мандаринку" прикрашаємо листочком петрушки та подаємо до столу.

На новорічний стіл можна також приготувати незвичайну єврейську закуску за рецептом "Телеграфа". Вона сподобається навіть найвибагливішому гостю.

Теги за темою
Новий рік Різдво
Джерело матеріала
loader
loader