І близькі, і друзі здивуються цій закусці
Без найрізноманітніших закусок важко уявити навіть святковий стіл. Вони не лише прикрашають наш стіл, а й тішать наші смакові рецептори.
Сьогодні з Shuba ми приготуємо незвичайну закуску із плавленого сирку, яєць та моркви. Чому незвичайну? Тому що зовні ця страва нагадуватиме мандарини. Хочете здивувати гостей – озброюйтесь нашим рецептом.
Як приготувати сирну закуску "Мандаринки"
Інгредієнти на 6 порцій:
- плавлений сир — 2 шт.;
- яйця курячі — 5 шт.;
- часник, зубчики — 4 шт.;
- пучок кропу, сіль, чорний перець — на смак;
- майонез 67% — 90 г;
- морква – 3 шт.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо у киплячій воді протягом 10 хвилин. Охолоджуємо, чистимо і натираємо на великій тертці.
- Плавлений сир натираємо на великій тертці. Дрібно нарізаємо кріп. Часник пропускаємо через прес.
- Підготовлені інгредієнти змішуємо, солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо.
- Моркву варимо, чистимо, натираємо на дрібній тертці. Частину підготовленого овочу наносимо на плівку, розмазуємо рівномірним шаром, а посередині викладаємо сирну начинку.
- За допомогою плівки згортаємо все в шар, знімаємо саму плівку, а "мандаринку" прикрашаємо листочком петрушки та подаємо до столу.
На новорічний стіл можна також приготувати незвичайну єврейську закуску за рецептом "Телеграфа". Вона сподобається навіть найвибагливішому гостю.