Вона точно стане лідером столу
Без різних закусок складно уявити новорічний стіл. Ми вже задобрювали Дракона брускетою Цезар, тепер приготуємо незвичайну закуску з яєчних млинців.
Гості обов’язково поцікавляться цим рецептом "Господиньки" і дуже здивуються, що в ньому немає дорогих продуктів. Друзі та близькі точно вимагатимуть добавки, як тільки закуска зникне зі столу.
Як приготувати рулетики з яєчних млинців
Інгредієнти:
- яйця – 5 шт.;
- майонез – 100 г;
- часник – 2 зубчики;
- кріп – 20 г;
- шинка – 200 г;
- листя салату – 100 г;
- помідор – 1 шт.;
- огірок – 1 шт.;
- сіль та перець – на свій смак;
- рослинна олія – для смаження.
Спосіб приготування:
- У мисці збиваємо яйця із сіллю.
- У сковороді розігріваємо олію і смажимо тоненькі яєчні млинці.
- Для приготування начинки в окремій мисці змішуємо майонез із подрібненим кропом та пропущеним через прес часником.
- На кожен млинець яєчний рівномірно викладаємо приготовану начинку, на неї відправляємо листя салату і шинку.
- Тонкими смужками нарізаємо огірок та перець, викладаємо на млинець. Перчимо і загортаємо млинець у рулетик.
- Отримані рулетики розрізаємо навпіл по діагоналі, викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню та подаємо на стіл.
Раніше ми розповідали, які страви мають бути на новорічному столі. Вони точно задобрять Дракона.