Від Мехіко до Акапулько: цю закуску із задоволенням уплітають усі мексиканці
Від Мехіко до Акапулько: цю закуску із задоволенням уплітають усі мексиканці

Від Мехіко до Акапулько: цю закуску із задоволенням уплітають усі мексиканці

У вас вийде дуже апетитний сніданок або перекус на швидку руку

Набридли звичайні сніданки з лавашем? Тоді "вирушаємо" до Мексики й готуємо дуже популярну в цій країні закуску.

Називається вона кесаділья і складається з тортильї з начинкою. Сьогодні разом із Foodoboz ми приготуємо закуску з куркою. Готується вона швидко, а задоволення ви отримаєте неймовірне. Кесаділья з куркою надовго оселиться і у вашому меню, і вашому серці.

Як приготувати кесаділью з куркою

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно — 320 г;
  • розпушувач — 3 г;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • вода — 160 мл;
  • рослинна олія — 50 мл;
  • куряче філе — 400 г;
  • паприка мелена — 1 ч. л.;
  • перець чилі мелений — 1/4 ч. л.;
  • сушений орегано — 1/2 ч. л.;
  • сіль - до свого смаку;
  • часник — 1 зубчик;
  • оливкова олія — 2 ст. л.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • консервована кукурудза — 150 г;
  • сир "моцарела" — 150-200 г.

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо борошно, олію, сіль і розпушувач, замішуємо тісто і залишаємо його "відпочити" на 20 хвилин.
  2. Через зазначений час ділимо тісто на 8 частин, кожну розкочуємо качалкою близько 20 сантиметрів у діаметрі та обсмажуємо на сковороді без олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
  3. В окремій чаші змішуємо спеції, додаємо пропущений через прес часник, оливкову олію та все перемішуємо.
  4. Миємо куряче філе і нарізаємо тонкими й маленькими пластинками, відправляємо в спеції, рівномірно розподіляємо їх по м’ясу та обсмажуємо на сковороді з олією до золотистого кольору.
  5. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями, обсмажуємо на сковороді з олією. Додаємо до цибулі нарізаний брусками болгарський перець, продовжуємо обсмажувати протягом 5 хвилин, після чого викладаємо до м’яса і додаємо консервовану кукурудзу.
  6. Розкладаємо лист тортильї, на одну частину викладаємо начинку, посипаємо натертою моцарелою і накриваємо другою частиною тортильї. Обсмажуємо на сковороді близько 2-4 хвилин.

Готову кесаділью розрізаємо на частини та подаємо з мексиканським соусом за рецептом "Телеграфа". Смачного!

Теги за темою
Мексика
Джерело матеріала
loader
loader