У вас вийде дуже апетитний сніданок або перекус на швидку руку
Набридли звичайні сніданки з лавашем? Тоді "вирушаємо" до Мексики й готуємо дуже популярну в цій країні закуску.
Називається вона кесаділья і складається з тортильї з начинкою. Сьогодні разом із Foodoboz ми приготуємо закуску з куркою. Готується вона швидко, а задоволення ви отримаєте неймовірне. Кесаділья з куркою надовго оселиться і у вашому меню, і вашому серці.
Як приготувати кесаділью з куркою
Інгредієнти:
- пшеничне борошно — 320 г;
- розпушувач — 3 г;
- сіль — 1 ч. л.;
- вода — 160 мл;
- рослинна олія — 50 мл;
- куряче філе — 400 г;
- паприка мелена — 1 ч. л.;
- перець чилі мелений — 1/4 ч. л.;
- сушений орегано — 1/2 ч. л.;
- сіль - до свого смаку;
- часник — 1 зубчик;
- оливкова олія — 2 ст. л.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- болгарський перець — 1 шт.;
- консервована кукурудза — 150 г;
- сир "моцарела" — 150-200 г.
Спосіб приготування:
- Змішуємо борошно, олію, сіль і розпушувач, замішуємо тісто і залишаємо його "відпочити" на 20 хвилин.
- Через зазначений час ділимо тісто на 8 частин, кожну розкочуємо качалкою близько 20 сантиметрів у діаметрі та обсмажуємо на сковороді без олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
- В окремій чаші змішуємо спеції, додаємо пропущений через прес часник, оливкову олію та все перемішуємо.
- Миємо куряче філе і нарізаємо тонкими й маленькими пластинками, відправляємо в спеції, рівномірно розподіляємо їх по м’ясу та обсмажуємо на сковороді з олією до золотистого кольору.
- Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями, обсмажуємо на сковороді з олією. Додаємо до цибулі нарізаний брусками болгарський перець, продовжуємо обсмажувати протягом 5 хвилин, після чого викладаємо до м’яса і додаємо консервовану кукурудзу.
- Розкладаємо лист тортильї, на одну частину викладаємо начинку, посипаємо натертою моцарелою і накриваємо другою частиною тортильї. Обсмажуємо на сковороді близько 2-4 хвилин.
Готову кесаділью розрізаємо на частини та подаємо з мексиканським соусом за рецептом "Телеграфа". Смачного!