Вам знадобиться тільки м’ясо та приправи
Який новорічний стіл без м’ясних страв? І якщо вам не хочеться купувати звичайну ковбасу у найближчому магазині, пропонуємо приготувати відмінний м’ясний рулет.
Для такої страви за рецептом "ТСН" вам знадобиться лише свиняча рулька і приправи. Попри простоту приготування, м’ясо виходить дуже ароматним і на смак нагадуватиме домашню ковбасу. Головне в приготуванні рулету – це відварити його та дочекатися охолодження під пресом. Страва має ще одну відмінну перевагу: ви можете приготувати рулет заздалегідь і зберігати в холодильнику. Просто перед подачею до столу наріжте порційно.
Як приготувати рулет зі свинячої рульки
Інгредієнти:
- рулька свиняча — ;1 шт.;
- перець чорний мелений;
- часник — 4-5 зубчиків;
- гірчиця гостра;
- діжонська гірчиця;
- лавровий лист;
- сіль.
Спосіб приготування:
- Рульку ретельно скоблимо ножем, миємо, відокремлюємо від кісточки, накриваємо харчовою плівкою і трохи відбиваємо.
- В окремій мисці змішуємо перець, пропущений через часник, гірчицю, лавровий лист і сіль. Отриману суміш наносимо на м’ясо.
- Рульку щільно згортаємо рулет, обертаємо в кілька шарів харчової плівки та відправляємо маринуватися в холодильник на 7-9 годин, а краще на ніч.
- Через зазначений час відправляємо м’ясо у каструлю, заливаємо водою варимо три години. Коли м’ясо охолоне, відправляємо його на ніч під гніт.
Подавати м’ясо можна з домашнім хлібом. У вас вийдуть найсмачніші бутерброди.