Після цього м’ясного рулету близькі відмовляться від магазинних ковбас
Після цього м’ясного рулету близькі відмовляться від магазинних ковбас

Після цього м’ясного рулету близькі відмовляться від магазинних ковбас

Вам знадобиться тільки м’ясо та приправи

Який новорічний стіл без м’ясних страв? І якщо вам не хочеться купувати звичайну ковбасу у найближчому магазині, пропонуємо приготувати відмінний м’ясний рулет.

Для такої страви за рецептом "ТСН" вам знадобиться лише свиняча рулька і приправи. Попри простоту приготування, м’ясо виходить дуже ароматним і на смак нагадуватиме домашню ковбасу. Головне в приготуванні рулету – це відварити його та дочекатися охолодження під пресом. Страва має ще одну відмінну перевагу: ви можете приготувати рулет заздалегідь і зберігати в холодильнику. Просто перед подачею до столу наріжте порційно.

Як приготувати рулет зі свинячої рульки

Інгредієнти:

  • рулька свиняча — ;1 шт.;
  • перець чорний мелений;
  • часник — 4-5 зубчиків;
  • гірчиця гостра;
  • діжонська гірчиця;
  • лавровий лист;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Рульку ретельно скоблимо ножем, миємо, відокремлюємо від кісточки, накриваємо харчовою плівкою і трохи відбиваємо.
  2. В окремій мисці змішуємо перець, пропущений через часник, гірчицю, лавровий лист і сіль. Отриману суміш наносимо на м’ясо.
  3. Рульку щільно згортаємо рулет, обертаємо в кілька шарів харчової плівки та відправляємо маринуватися в холодильник на 7-9 годин, а краще на ніч.
  4. Через зазначений час відправляємо м’ясо у каструлю, заливаємо водою варимо три години. Коли м’ясо охолоне, відправляємо його на ніч під гніт.

Подавати м’ясо можна з домашнім хлібом. У вас вийдуть найсмачніші бутерброди.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader