Смачно – не означає дорого: найкращий новорічний салат із того, що є в холодильнику
Смачно – не означає дорого: найкращий новорічний салат із того, що є в холодильнику

Смачно – не означає дорого: найкращий новорічний салат із того, що є в холодильнику

Раз-два — і страва на столі

Коли ми говоримо про крабові палички, на думку відразу ж приходить класичний салат. Як правило, ми додаємо туди варені яйця, рис, крабові палички, консервовану кукурудзу та заправляємо все майонезом.

Якщо ж замінити варений рис пекінською капустою, то страва заграє новими фарбами. Такий салат за рецептом 1000.menu анітрохи не поступиться до смаку найдивовижнішим стравам на новорічному столі. Безумовно, ви можете додати трохи рису, але тільки для того, щоб страва стала ситною.

Як приготувати крабовий салат з пекінською капустою

Інгредієнти на 4 порції:

  • крабові палички — 150 г;
  • кукурудза консервована — 150 г;
  • пекінська капуста — 100 г;
  • великі яйця — 2 шт.;
  • майонез — 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Крабові палички чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.
  2. Пекінську капусту миємо, сушимо. Качан і білі жорсткі прилеглі до неї частини листя вирізаємо, зелене листя нарізаємо дрібною соломкою.
  3. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і дрібно нарізаємо.
  4. Крабові палички, пекінську капусту, консервовану кукурудзу та яйця змішуємо, якщо є охота, додаємо подрібнену зелень кропу або петрушки.
  5. Салат заправляємо майонезом, солимо і перчимо на смак, все ретельно перемішуємо і відправляємо в холодильник на 15-20 хвилин.

З крабових паличок можна приготувати незвичайну закуску за рецептом "Телеграфа". Її ви приготуєте швидко та просто.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader