За смаком бутерброди з цією намазкою нагадують улюблену "Мімозу"
Мімоза — це страва, яка користується у нас шаленою популярністю, особливо на новорічному столі. Серед основних інгредієнтів – рибні консерви, цибуля, морква, сир, яйця та майонез, які викладаються шарами.
Вам подобається смак страви, але не хочеться витрачати час на її приготування? У такому разі разом з Ukr.Media пропонуємо приготувати намазку з печінки тріски. На смак вона буде дуже схожа на улюблений салат, але при цьому ви витратите лічені хвилини на приготування. Спробуємо?
Як приготувати бутерброди з намазкою з печінки тріски
Інгредієнти:
- печінка тріски — 1 банка,
- яйця — 2 шт.,
- цибуля – 1 шт.,
- багет,
- зелень, огірок – до смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо довільними шматочками, заливаємо окропом, згодом воду зливаємо.
- Відварюємо яйця, даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо шматочками.
- Печінку тріски розминаємо вилкою, додаємо підготовлену цибулю та яйця, все ретельно перемішуємо.
- Скибочки багета підсмажуємо на сковороді, викладаємо зверху готову намазку. Кожен бутерброд прикрашаємо гілочкою кропу, петрушки або шматочком свіжого огірка та подаємо на стіл.
Замість покупного багету можна використовувати домашній цибульний хліб. Вийде ще смачніше.