Таку печінку полюблять абсолютно всі
Якщо ви звикли смажити печінку з цибулею, тоді саме час для експериментів. Сьогодні ми приготуємо з цього субпродукту найсмачніший гуляш.
Ніжна, соковита куряча печінка з цибулею та морквою в томатно-сметанному соусі готується швидко та просто. Найсмачніша страва за рецептом "ТСН" сподобається навіть тим, хто не любить печінку. Ви здивуєтеся, побачивши, як ваші дітки облизують тарілки після такого обіду
Як приготувати гуляш з курячої печінки
Інгредієнти:
- куряча печінка — 300 г;
- цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- томатна паста — 1 ст. л.;
- сметана — 2 ст. л.;
- борошно пшеничне — 1 ст. л.;
- вода тепла — 300 мл;
- рослинна олія — 2 ст. л.;
- перець чорний мелений, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Печінку чистимо від плівок і проток, ретельно миємо і ріжемо довільними шматочками. Кожен шматочок обвалюємо в борошні.
- Чистимо цибулю та моркву. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на великій тертці. Обсмажуємо підготовлені овочі на сковороді з рослинною олією до м’якості.
- До овочів додаємо печінку та обсмажуємо протягом 3 хвилин.
- В окремій мисці з’єднуємо томатну пасту, сметану, воду, сіль та перець. Все ретельно перемішуємо та відправляємо у сковороду до печінки та овочів.
- Ретельно все перемішуємо, накриваємо кришкою та тушкуємо протягом 6-8 хвилин на середньому вогні.
Готовий гуляш з курячої печінки подаємо з улюбленим гарніром. Вийде неймовірно смачний обід.